Sverigedemokraterna gör bort sig.

Sveriges Radio/Expressen avslöjar idag hur ledande sverigedemokrater stjäl en wallraffande reporters handväska sedan hon avslöjats som "statlig infiltratör". Synd för SD bara att det spelades in på dold mikrofon.

- Det är så här att, vänta lite... Det går rykten som är väldigt tramsiga. Som är... Du ser väldigt rädd ut.
- Vadå?
- Varför känner du dig påhoppad?
-Nej, vadå?
- Det märker jag på dig.. Kan du öppna din väska?
- Nejnejnej.
(Klirr av glas, tumult)
- Nej, nej.
Reportern låter livrädd.
Erik Almqvist:
 - Vänta!
Reportern:
- Nej. Nej, nej.
- Lämna din väska!
-Okej, jag lämnar den.


Händelsen i sig talar sitt tydliga språk. Det finns också timtals med filmmaterial från den färjeresan där händelsen utspelar sig.

Det som däremot kommer att bli intressant är hur SD reagerar. Ett genomgående tema för sverigedemokrater, iaf de haverister som upphehåller sig på bloggar och diverse diskussionforum, är en total avsaknad av förståelse för enkla begrepp som sanning, logik och proportion. SDU-ordföranden Erik Almqvist nekar redan till att det övht skulle ha inträffat, samtidigt så skapar han en tråd på SDUs forum där han skriver att det avslöjats "statlig infiltration" in i SD (i Expressens artikel skriver han också att inget annat parti skulle råka ut för något liknande. Som om Valstugereportaget aldrig hänt.).

I Sverigedemokraternas fantastiska värld likställs oberoende journalister med statliga spioner, vars syfte är att i sann antidemokratisk anda krossa det stackars Sverigedemokraterna genom fabricerade lögner. Tro mig, det kommer inte dröja länge innan spekulationerna kommer om att 1) Det ljudband som SR har är en förfalskning. Antingen via datorredigering eller så har journalisten i fråga helt enkelt använt sig av någon Almkvist-imitatör, och 2) Journalisten provocerade.

--------------------------

En mindre underhållande (för det ÄR underhållande att se SD:are göra bort sig) nyhet är att psykopatnazisterna i den såkallade svenska motståndsrörelsen återigen spridit hatpropaganda i centrala Uddevalla. Den såkallade svenska motståndsrörelsen är känd för sin öppna nazism, som gränsar till hitlerdyrkan, och sin extrema våldsamhet.

Behovet av en stark antirasistisk rörelse (mot både SD och SMR) kommer att tas upp på Rättvisepartiet Socialisternas uddevallahemsida senare under dagen.

//Byrån för politisk agitation, Camp Kent.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0